Rebozomassage

Rebozomassage wordt uitgevoerd met een lange traditionele doek uit Midden- en Zuid Amerika, waarbij de kleding aan blijft.
De massage kan gegeven worden in lighouding, zithouding, staande houding, kruiphouding, kortom die houding die de persoon die gemasseerd wordt aangenaam vindt.
Door gebruik te maken van de doek kan de masseur wiegende en schuddende bewegingen maken, wat ervoor zorgt dat het lichaam zich ontspant.
Deze vorm van massage is voor iedereen geschikt, van jong tot oud. Voor mensen met klachten, maar ook voor mensen zonder klachten. Bij rugklachten, bekkenklachten, spanningsklachten, maar nog veel meer biedt deze vorm van massage een verlichting in het klachtenpatroon.

Juist in de zwangerschap en tijdens bevalling kan, door middel van rebozomassage, een zeer welkome ontspanning verkregen worden. Door het zachte wiegen en schudden wordt de spanning in het lichaam losgelaten, waardoor de massage als zeer prettig wordt ervaren bij bijvoorbeeld harde buiken. Ook na de bevalling wordt een sluitende massage, die in Midden- en Zuid Amerika traditioneel wordt toegepast na elke bevalling, als zeer prettig ervaren.
Doordat het lichaam wordt opengesteld in de zwangerschap en je na de bevalling sterk op je baby bent gericht helpt de sluitende rebozomassage om weer ‘tot jezelf te keren’ en dat je weer eigen wordt met je lichaam.

Rebozomassage bij BBenjij:

Een introducerende massage van ongeveer 20 minuten, om te ervaren hoe een rebozomassage voelt, kost €15,00.

Een massage van ongeveer 40-50 minuten kost €25,00.

Het aanleren van de rebozotechnieken aan een partner om op een ontspannende manier de bevalling te kunnen ondersteunen, kost €30,00 (hierbij komen zwangere vrouw en partner samen naar de praktijk).
BBenjij in Dalen (Drenthe)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0619142726